Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the gold rangers super boy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung begaat een overtreding. Chung krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Kuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandan is nu in balbezit. Kuan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Yeo passt de bal zonder na te denken. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Arockriaj rent richting de bal. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Muharam draait met de bal, schiet en ... Kang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Devan met een sublieme pass. Chung is nu in balbezit. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam rent richting de bal. Muharam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Muzapar onderschept slim de pass. Murugan onderschept slim de pass. Murugan passt de bal zonder na te denken. Cheong heeft problemen om de bal te vangen. Cheong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gold rangers 54%, super boy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the gold rangers - super boy 0:0

60e minuut.
Mikuni is nu in balbezit. Mikuni geeft de bal voor. Meng rent richting de bal. Shiva is nu in balbezit. Shiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan onderschept slim de pass. Cheong begaat een overtreding. Cheong krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Muharam kan de bal niet met de borst controleren. Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yeo is nu in balbezit. Yeo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sim de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siow zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muharam heeft problemen om de bal te vangen. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the gold rangers - super boy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gold rangers 38%, super boy 62%.
the gold rangers - super boy 1:0