Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tpfc Eugene FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Manimala is nu in balbezit. Manimala geeft een lange en hoge pass. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tpfc - Eugene FC 0:1

9e minuut.
Fong passt de bal in één keer door. Sim rent richting de bal. Sim met een sublieme pass. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Poh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Fong geeft een lange en hoge pass. Fong rent richting de bal. Fong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kim geeft de bal voor. Soh is nu in balbezit. Kim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tpfc 69%, Eugene FC 31%.
tpfc - Eugene FC 0:1

63e minuut.
Low is nu in balbezit. Chong onderschept slim de pass. Chong geeft een lange en hoge pass. Bala rent richting de bal. Bala geeft een lange en hoge pass. Muzapar bokst de bal weg.

71e minuut.
Foo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manimala komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kanesh speelt de bal door. Hong rent richting de bal. Hong met een sublieme pass. Manimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Manimala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tpfc 60%, Eugene FC 40%.
tpfc - Eugene FC 0:1