Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tpfc super boy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Eng geeft een lange en hoge pass. Arockriaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fong is nu in balbezit. Fong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tpfc - super boy 1:0

17e minuut.
Eng met een sublieme pass. Mok is nu in balbezit. Nandan maakt een afschuwelijke overtreding. Nandan krijgt een gele kaart. Mok raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Bala probeert naar een medespeler te passen. Fong heeft problemen om de bal te vangen. Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Fong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Bala onderschept slim de pass. Bala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arockriaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tpfc 51%, super boy 49%.
tpfc - super boy 1:0

54e minuut.
Devan verovert de bal door een tackle van achteren. Devan geeft een lange en hoge pass. Eng rent richting de bal. Murugan rent richting de bal. Murugan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Ling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chung kan de bal niet met de borst controleren. Bala rent richting de bal. Bala haalt uit met een fantastische trap. Kang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tpfc - super boy 2:0

75e minuut.
Fong geeft een hoge lob. Fong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chung. Chung krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mikuni verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuni speelt de bal door. Murugan rent richting de bal. Murugan schiet op doel. Siah probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

90e minuut.
Mok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hing komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tpfc 38%, super boy 62%.
tpfc - super boy 2:0