Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the gold rangers Eugene FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Poh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo onderschept slim de pass. Yeo passt de bal zonder na te denken. Muharam rent richting de bal. Muharam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Yeo is nu in balbezit. Yeo geeft een lange en hoge pass. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Muharam rent richting de bal. Muharam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the gold rangers - Eugene FC 1:0

21e minuut.
Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheong geeft een lange en hoge pass. Poh speelt de bal door. Manimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Manimala probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Manimala kopt de bal weg. Yeo heeft problemen om de bal te vangen. Yeo passt de bal zonder na te denken. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam haalt uit met een fantastische trap. Muzapar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cheong is nu in balbezit. Cheong geeft de bal voor. Siow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muharam rent richting de bal. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yeo probeert naar een medespeler te passen. Siow is nu in balbezit. Siow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yeo de bal. Yeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gold rangers 53%, Eugene FC 47%.
the gold rangers - Eugene FC 1:0

47e minuut.
Cheong kopt de bal weg. Yeo rent richting de bal. Kanesh rent richting de bal. Yeo onderschept slim de pass. Yeo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kuan met een snelle inworp. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manimala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chan met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Manimala probeert naar een medespeler te passen. Low is nu in balbezit. Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Low verovert de bal door een tackle van achteren. Low geeft een hoge lob. Asstha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the gold rangers - Eugene FC 1:1

84e minuut.
Manimala is nu in balbezit. Cheong speelt de bal door. Manimala rent richting de bal. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gold rangers 47%, Eugene FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the gold rangers - Eugene FC 1:1