Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knights Theatre haoran fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar onderschept slim de pass. Kuan is nu in balbezit. Kuan draait met de bal, schiet en ... Daar is Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foo is nu in balbezit. Jayakumar onderschept slim de pass. Jayakumar schiet op doel. Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights Theatre - haoran fc 1:0

16e minuut.
Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Ling passt de bal met de wreef. Ang kan de bal niet met de borst controleren. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Foo speelt de bal door. Ling is nu in balbezit. Foo begaat een overtreding. Foo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Yap met een snelle inworp. Foo kan de bal niet met de borst controleren. Jayakumar speelt de bal door. Kuan rent richting de bal. Kuan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jit met de inworp. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong met een sublieme pass. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Knights Theatre - haoran fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights Theatre 53%, haoran fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knights Theatre - haoran fc 1:1

46e minuut.
Daar is Hon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayakumar rent richting de bal. Jayakumar passt de bal in één keer door. Kuan is nu in balbezit. Kuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Guan kopt de bal weg. Daar is Jit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar schiet op doel. Lim probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights Theatre - haoran fc 2:1

53e minuut.
Jayakumar is nu in balbezit. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar rent richting de bal. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights Theatre - haoran fc 3:1

57e minuut.
Vairavan is nu in balbezit. Vairavan passt de bal in één keer door. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights Theatre - haoran fc 3:2

78e minuut.
Er speelt de bal door. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew passt de bal met de wreef. Foo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights Theatre 53%, haoran fc 47%.
Knights Theatre - haoran fc 3:2