Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eugene FC super boy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Devan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siow de bal. Cheong is nu in balbezit. Cheong draait met de bal, schiet en ... Muzapar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eugene FC - super boy 0:1

20e minuut.
Chung onderschept slim de pass. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni passt de bal met de wreef. Daar is Kanesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanesh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Hong de bal. Devan rent richting de bal. Hong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Devan kan niet meer verder spelen. Siah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eugene FC 40%, super boy 60%.
Eugene FC - super boy 0:1

49e minuut.
Shiva met een sublieme pass. Murugan speelt de bal door. Kanesh heeft problemen om de bal te vangen. Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Manimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Manimala passt de bal met de wreef. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sim de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ling is nu in balbezit. Low rent richting de bal. Low geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheong de bal. Cheong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Poh heeft problemen om de bal te vangen. Murugan is nu in balbezit. Murugan probeert naar een medespeler te passen. Cheong is nu in balbezit. Cheong schiet op doel. Muzapar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eugene FC - super boy 0:2

88e minuut.
Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murugan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eugene FC 45%, super boy 55%.
Eugene FC - super boy 0:2