Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super boy Knights Theatre
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan rent richting de bal. Murugan speelt de bal door. Cheong rent richting de bal. Cheong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ang probeert naar een medespeler te passen. Hong heeft problemen om de bal te vangen. Guan geeft een lange en hoge pass. Kuan rent richting de bal. Kuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Foo kopt de bal weg. Klungelig pakt Arockriaj de bal. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar draait met de bal, schiet en ... Kang probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Kuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayakumar rent richting de bal. Jayakumar probeert naar een medespeler te passen. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Guan rent richting de bal. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guan. Guan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Hong met een sublieme pass. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jayakumar zijn tegenspeler op de grond. Jayakumar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super boy 63%, Knights Theatre 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
super boy - Knights Theatre 0:0

53e minuut.
Mikuni met een sublieme pass. Chung probeert naar een medespeler te passen. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheong is nu in balbezit. Cheong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Au geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mikuni is nu in balbezit. Jayakumar onderschept slim de pass. Jayakumar speelt de bal door. Kuan rent richting de bal. Kuan schiet op doel. Kang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuan is nu in balbezit. Kuan schiet op doel. Kang bokst de bal weg.

76e minuut.
Guan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hong rent richting de bal. Hong geeft de bal voor. Jayakumar heeft problemen om de bal te vangen. Jayakumar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
super boy - Knights Theatre 0:1

79e minuut.
Guan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan geeft de bal voor. Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuan de bal onder controle te krijgen. Jayakumar is nu in balbezit. Jayakumar passt de bal in één keer door. Kuan rent richting de bal. Kuan haalt uit met een fantastische trap. Kang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super boy 51%, Knights Theatre 49%.
super boy - Knights Theatre 0:1