Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knights Theatre super boy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Mikuni passt de bal in één keer door. Jayakumar is nu in balbezit. Jayakumar passt de bal met de wreef. Kuan rent richting de bal. Kuan haalt uit met een fantastische trap. Kang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Guan is nu in balbezit. Guan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuan de bal. Jayakumar rent richting de bal. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mikuni speelt de bal door. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kuan de bal. Kuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guan rent richting de bal. Murugan rent richting de bal. Murugan passt de bal zonder na te denken. Cheong is nu in balbezit. Cheong draait met de bal, schiet en ... Murugan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Jayakumar onderschept slim de pass. Jayakumar probeert naar een medespeler te passen. Kuan rent richting de bal. Kuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knights Theatre - super boy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights Theatre 52%, super boy 48%.
Knights Theatre - super boy 1:0

69e minuut.
Chew probeert naar een medespeler te passen. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar passt de bal zonder na te denken. Kuan is nu in balbezit. Kuan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ling probeert naar een medespeler te passen. Chew rent richting de bal. Murugan begaat een overtreding. Murugan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Foo met een sublieme pass. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan begaat een overtreding. Ling raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights Theatre 63%, super boy 37%.
Knights Theatre - super boy 1:0