Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpha Hendon tpfc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Loh is nu in balbezit. Loh geeft een lange en hoge pass. Chong kopt de bal weg. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fong geeft een lange en hoge pass. Jayakumar is nu in balbezit. Fong begaat een overtreding. Fong krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Soh kopt de bal weg. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala passt de bal in één keer door. Fong is nu in balbezit. Fong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Manimala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bala is nu in balbezit. Bala haalt uit met een fantastische trap. Kuek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - tpfc 1:0

27e minuut.
Fong probeert naar een medespeler te passen. Bala is nu in balbezit. Bala passt de bal zonder na te denken. Fong is nu in balbezit. Fong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alpha Hendon - tpfc 1:1

29e minuut.
Bala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tang komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Bala is nu in balbezit. Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chong geeft een hoge lob. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha Hendon 36%, tpfc 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alpha Hendon - tpfc 1:1

50e minuut.
Kuek rent richting de bal. Kuek geeft een hoge lob. Tang kopt de bal weg. Fong is nu in balbezit. Fong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Loh passt de bal zonder na te denken. Bala rent richting de bal. Met opzet legt Sim zijn tegenspeler op de grond. Bala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dewani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani geeft de bal voor. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala onderschept slim de pass. Bala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - tpfc 2:1

65e minuut.
Dewani onderschept slim de pass. Sim onderschept slim de pass. Sim passt de bal zonder na te denken. Fong rent richting de bal. Fong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manimala rent richting de bal. Manimala geeft een hoge lob. Daar is Boon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Jayakumar passt de bal met de wreef. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek passt de bal in één keer door. Fong rent richting de bal. Fong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mok geeft een lange en hoge pass. Nandan kopt de bal weg. Boon is nu in balbezit. Boon haalt uit met een fantastische trap. Siah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - tpfc 3:1

86e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang onderschept slim de pass. Tang met een sublieme pass. Fong is nu in balbezit. Fong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - tpfc 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha Hendon 41%, tpfc 59%.
Alpha Hendon - tpfc 3:2