Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the gold rangers Knights Theatre
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jayakumar is nu in balbezit. Chan is nu in balbezit. Jayakumar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jayakumar krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Guan onderschept slim de pass. Guan passt de bal met de wreef. Jayakumar rent richting de bal. Jayakumar geeft een hoge lob. Daar is Nan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cheong passt de bal zonder na te denken. Nan is nu in balbezit. Meng begaat een overtreding. Nan raakt geblesseerd tijdens het duel. Foo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Asstha bokst de bal weg.

31e minuut.
Siow met een sublieme pass. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar speelt de bal door. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the gold rangers - Knights Theatre 0:1

40e minuut.
Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar onderschept slim de pass. Jayakumar probeert naar een medespeler te passen. Nan is nu in balbezit. Nan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gold rangers 59%, Knights Theatre 41%.
the gold rangers - Knights Theatre 0:1

50e minuut.
Chew met de inworp. Nan is nu in balbezit. Nan geeft de bal voor. Guan rent richting de bal. Guan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ang probeert naar een medespeler te passen. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthusamy verovert de bal door een tackle van achteren. Jayakumar verovert de bal door een tackle van achteren. Jayakumar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the gold rangers - Knights Theatre 0:2

77e minuut.
Guan onderschept slim de pass. Guan geeft een hoge lob. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan onderschept slim de pass. Kuan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gold rangers 57%, Knights Theatre 43%.
the gold rangers - Knights Theatre 0:2