Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haoran fc tpfc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Fong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Er met de inworp. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sim rent richting de bal. Sim passt de bal met de wreef. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ... Siah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Er is nu in balbezit. Er probeert naar een medespeler te passen. Ling is nu in balbezit. Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - tpfc 1:0

20e minuut.
Yap is nu in balbezit. Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Tang passt de bal in één keer door. Fong is nu in balbezit. Fong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hon onderschept slim de pass. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan met een sublieme pass. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jit geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hing met de inworp. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bala onderschept slim de pass. Bala met een sublieme pass. Jit is nu in balbezit. Fong onderschept slim de pass. Fong draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Jit is nu in balbezit. Jit geeft een lange en hoge pass. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Eng de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haoran fc 48%, tpfc 52%.
haoran fc - tpfc 1:0

49e minuut.
Bala onderschept slim de pass. Bala probeert naar een medespeler te passen. Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong is nu in balbezit. Fong schiet op doel. Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Sim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwang komt het veld opgelopen. Yong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vairavan geeft een hoge lob. Er maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - tpfc 2:0

61e minuut.
Er passt de bal zonder na te denken. Tang is nu in balbezit. Hon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hon krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kwang verovert de bal door een tackle van achteren. Bala is nu in balbezit. Bala met een sublieme pass. Fong is nu in balbezit. Fong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kwang kopt de bal weg. Fong rent richting de bal. Fong passt de bal in één keer door. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haoran fc 46%, tpfc 54%.
haoran fc - tpfc 2:0