Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the gold rangers haoran fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Foo onderschept slim de pass. Foo met een sublieme pass. Chan rent richting de bal. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo draait met de bal, schiet en ... Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Yeo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teoh komt het veld opgelopen. Yong met een harde bal richting middenveld. Chan kopt de bal weg. Daar is Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muharam rent richting de bal. Muharam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng geeft een lange en hoge pass. Hon is nu in balbezit. Hon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gold rangers 56%, haoran fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the gold rangers - haoran fc 0:0

69e minuut.
Chan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuan rent richting de bal. Kuan passt de bal in één keer door. Ling heeft problemen om de bal te vangen. Ling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Foo rent richting de bal. Foo passt de bal in één keer door. Hon speelt de bal door. Ling is nu in balbezit. Ling schiet op doel. Asstha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

73e minuut.
Lim heeft problemen om de bal te vangen. Muharam is nu in balbezit. Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Teoh onderschept slim de pass. Teoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Muthusamy verovert de bal door een tackle van achteren. Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit passt de bal in één keer door. Teoh rent richting de bal. Teoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yong trapt de bal weg van het doel. Chan is nu in balbezit. Chan passt de bal met de wreef. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kuan met de inworp. Cheong probeert de bal met de borst te controleren. Cheong passt de bal in één keer door. Teoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Teoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the gold rangers - haoran fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gold rangers 41%, haoran fc 59%.
the gold rangers - haoran fc 1:0