Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haoran fc the gold rangers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Muzapar is nu in balbezit. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan met een sublieme pass. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel. Asstha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muthusamy heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Muharam rent richting de bal. Jit geeft een lange en hoge pass. Muzapar probeert de bal aan de voet te houden. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Ling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Teoh rent richting de bal. Teoh speelt de bal door. Lim is nu in balbezit. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Muharam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - the gold rangers 0:1

14e minuut.
Ling rent richting de bal. Ling draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kean de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mupa zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Foo rent richting de bal. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Hon rent richting de bal. Muharam onderschept slim de pass. Muharam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ling probeert naar een medespeler te passen. Mupa is nu in balbezit. Mupa geeft de bal voor. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haoran fc - the gold rangers 1:1

39e minuut.
Chan rent richting de bal. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan met een sublieme pass. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - the gold rangers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haoran fc 31%, the gold rangers 69%.
haoran fc - the gold rangers 2:1

49e minuut.
Muzapar onderschept slim de pass. Foo onderschept slim de pass. Vairavan probeert naar een medespeler te passen. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap. Asstha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Muzapar met een sublieme pass. Hon geeft een lange en hoge pass. Muthusamy probeert de bal aan de voet te houden. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan passt de bal met de wreef. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ... Asstha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Siow kopt de bal weg. Muzapar probeert de bal aan de voet te houden. Vairavan speelt de bal door. Ling is nu in balbezit. Ling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Teoh is nu in balbezit. Teoh met een sublieme pass. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jit rent richting de bal. Jit geeft de bal voor. Inworp. Siow met een snelle inworp. Teoh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Muthusamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan passt de bal zonder na te denken. Ling is nu in balbezit. Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - the gold rangers 3:1

79e minuut.
Foo onderschept slim de pass. Muzapar is nu in balbezit. Foo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foo krijgt een gele kaart. Muzapar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Muzapar kan niet meer verder spelen. Cheong komt het veld opgelopen. Cheong met een snel genomen vrije trap. Lim rent richting de bal. Lim passt de bal in één keer door. Daar is Muharam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muharam draait met de bal, schiet en ... Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Jit met een sublieme pass. Vairavan rent richting de bal. Vairavan speelt de bal door. Ling is nu in balbezit. Ling schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haoran fc 35%, the gold rangers 65%.
haoran fc - the gold rangers 3:1