Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haoran fc super boy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Nandan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poh komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Vairavan onderschept slim de pass. Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vairavan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ling is nu in balbezit. Ling haalt uit met een fantastische trap. Kang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - super boy 1:0

24e minuut.
Hon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Er geeft de bal voor. Mikuni heeft problemen om de bal te vangen. Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Yong geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Ling is nu in balbezit. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan geeft een hoge lob. Er rent richting de bal. Er haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - super boy 2:0

37e minuut.
Vairavan rent richting de bal. Vairavan passt de bal met de wreef. Ling rent richting de bal. Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haoran fc - super boy 3:0

44e minuut.
Jit met een sublieme pass. Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim rent richting de bal. Cheong onderschept slim de pass. Cheong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haoran fc 41%, super boy 59%.
haoran fc - super boy 3:0

50e minuut.
Devan is nu in balbezit. Vairavan rent richting de bal. Devan rent richting de bal. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Chung rent richting de bal. Mikuni rent richting de bal. Foo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Foo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Murugan speelt de bal door. Jit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheong. Cheong krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Murugan is nu in balbezit. Jit rent richting de bal. Met opzet legt Murugan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Murugan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Murugan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Chung passt de bal met de wreef. Arockriaj heeft problemen om de bal te vangen. Arockriaj geeft de bal voor. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haoran fc 41%, super boy 59%.
haoran fc - super boy 3:0