Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eugene FC Knights Theatre
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Foo passt de bal zonder na te denken. Foo is nu in balbezit. Manimala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manimala krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo onderschept slim de pass. Leo speelt de bal door. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Foo is nu in balbezit. Nan onderschept slim de pass. Nan passt de bal met de wreef. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eugene FC 43%, Knights Theatre 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eugene FC - Knights Theatre 0:0

47e minuut.
Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal met de wreef. Poh speelt de bal door. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Murugan met een harde bal richting middenveld. Guan kopt de bal weg. Poh rent richting de bal. Kuan onderschept slim de pass. Kuan haalt uit met een fantastische trap. Muzapar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Chew verovert de bal door een tackle van achteren. Chew geeft een lange en hoge pass. Siow rent richting de bal. Kuan onderschept slim de pass. Kuan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Foo de bal. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Poh is nu in balbezit. Jayakumar verovert de bal door een tackle van achteren. Jayakumar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Pak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim rent richting de bal. Pak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pak krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Poh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bandhi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bandhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi onderschept slim de pass. Bandhi geeft een hoge lob. Pak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Chew rent richting de bal. Chew geeft een hoge lob. Hong geeft een lange en hoge pass. Manimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Manimala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eugene FC - Knights Theatre 1:0

88e minuut.
Foo met een snelle inworp. Hong is nu in balbezit. Hong geeft de bal voor. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eugene FC - Knights Theatre 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eugene FC 43%, Knights Theatre 57%.
Eugene FC - Knights Theatre 2:0