Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tārik Parvāneh ka3ra
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yaldai is nu in balbezit. Yaldai probeert naar een medespeler te passen. Keren is nu in balbezit. Mossadegh is nu in balbezit. Mossadegh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Salimpour heeft problemen om de bal te vangen. Boudaoud rent richting de bal. Tuama begaat een overtreding. Boudaoud wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boudaoud kan niet meer verder spelen. Trabelsi komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kalabane kopt de bal weg. Shariat rent richting de bal. Shariat passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nouira de bal. Nouira haalt uit met een fantastische trap. Vahdat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Parvāneh 58%, ka3ra 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tārik Parvāneh - ka3ra 0:0

64e minuut.
Nouira rent richting de bal. Bin-Amin rent richting de bal. El-Jurowani rent richting de bal. Bin-Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Bin-Amin haalt uit met een fantastische trap. Vahdat bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Haliwa onderschept slim de pass. Haliwa geeft een hoge lob. Dulabi kopt de bal weg. Keren rent richting de bal. Keren draait met de bal, schiet en ... Simidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dulabi passt de bal zonder na te denken. Mossadegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossadegh speelt de bal door. Keren rent richting de bal. Keren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Parvāneh 59%, ka3ra 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tārik Parvāneh - ka3ra 0:0