Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ka3ra Tārik Parvāneh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


22e minuut.
Teymourtash is nu in balbezit. Bani-Sadr onderschept slim de pass. Bani-Sadr passt de bal met de wreef. Daar is Keren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keren haalt uit met een fantastische trap. Simidi bokst de bal weg.

33e minuut.
Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira passt de bal zonder na te denken. Teymourtash bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr is nu in balbezit. Bani-Sadr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nouira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trabelsi komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Vahdat trapt de bal weg van het doel. Daar is Trabelsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalili is nu in balbezit. Bani-Sadr rent richting de bal. Bani-Sadr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ka3ra 40%, Tārik Parvāneh 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ka3ra - Tārik Parvāneh 0:0

46e minuut.
Keren probeert naar een medespeler te passen. Mossadegh is nu in balbezit. Trabelsi verovert de bal door een tackle van achteren. Trabelsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Haliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossadegh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shariat. Mossadegh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mossadegh kan niet meer verder spelen. Boussaid komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kalabane geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nassiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Keren rent richting de bal. Benachour onderschept slim de pass. Benachour geeft een lange en hoge pass. Boussaid is nu in balbezit. Boussaid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Teymourtash passt de bal zonder na te denken. Boussaid is nu in balbezit. Shariat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boussaid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boussaid neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ka3ra 46%, Tārik Parvāneh 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ka3ra - Tārik Parvāneh 0:0