Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool 2011 Tārik Parvāneh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
hopeless Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Keren rent richting de bal. Keren passt de bal met de wreef. Jalili bereikt de bal nog maar net als eerste. Norouzi onderschept slim de pass. Norouzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Obeid speelt de bal door. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid passt de bal in één keer door. Norouzi is nu in balbezit. Norouzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Norouzi rent richting de bal. Abdelmajid is nu in balbezit. Norouzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Norouzi is nu in balbezit. Norouzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool 2011 - Tārik Parvāneh 1:0

14e minuut.
Salimpour met de inworp. Boussaid rent richting de bal. Talebi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talebi krijgt een gele kaart. Boussaid raakt geblesseerd tijdens het duel. Boussaid zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Muhammadi is nu in balbezit. Kalabane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muhammadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obeid met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tuama de bal. Norouzi rent richting de bal. Norouzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool 2011 - Tārik Parvāneh 2:0

18e minuut.
Jalili geeft de bal voor. Obeid geeft een lange en hoge pass. Jalili is nu in balbezit. Abdelmajid onderschept slim de pass. Abdelmajid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Awji onderschept slim de pass. Awji probeert naar een medespeler te passen. Keren is nu in balbezit. Keren schiet op doel. Machardiegui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool 2011 - Tārik Parvāneh 2:1

31e minuut.
Talebi geeft een hoge lob. Abdelmajid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teymourtash. Teymourtash krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Teymourtash met een snelle inworp. Salimpour is nu in balbezit. Salimpour geeft een lange en hoge pass. Ismail rent richting de bal. Ismail geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Ismail is nu in balbezit. Obeid rent richting de bal. Ismail tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ismail krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kalabane rent richting de bal. Muhammadi rent richting de bal. Muhammadi speelt de bal door. Norouzi is nu in balbezit. Norouzi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Talebi kopt de bal weg. Tuama rent richting de bal. Norouzi verovert de bal door een tackle van achteren. Norouzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool 2011 - Tārik Parvāneh 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool 2011 57%, Tārik Parvāneh 43%.
liverpool 2011 - Tārik Parvāneh 3:1

76e minuut.
Vahdat met een harde bal richting middenveld. Obeid kopt de bal weg. Klungelig pakt Teymourtash de bal. Norouzi is nu in balbezit. Norouzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jalili geeft de bal voor. Inworp. Muhammadi met een snelle inworp. Abdelmajid probeert de bal met de borst te controleren. Abdelmajid draait met de bal, schiet en ... Vahdat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Norouzi kan de bal niet met de borst controleren. Norouzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool 2011 - Tārik Parvāneh 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool 2011 48%, Tārik Parvāneh 52%.
liverpool 2011 - Tārik Parvāneh 4:1