Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yavash Setāreh hkghkg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Mumtaz passt de bal met de wreef. El-Padiari bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Padiari geeft de bal voor. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tabut verovert de bal door een tackle van achteren. Tabut met een sublieme pass. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Ala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash Setāreh - hkghkg 1:0

20e minuut.
Nouira geeft een hoge lob. Inworp. Ab Abel Udarnah met een snelle inworp. Boughanmi rent richting de bal. Boughanmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mumtaz geeft een lange en hoge pass. Boughanmi speelt de bal door. Mechergui is nu in balbezit. Mechergui draait met de bal, schiet en ... Riafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yavash Setāreh - hkghkg 1:1

28e minuut.
Marzaoubi met een snelle inworp. Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani onderschept slim de pass. El-Jurowani passt de bal met de wreef. Osmyniji geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Amini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amini met een sublieme pass. Boughanmi rent richting de bal. Tabut verovert de bal door een tackle van achteren. Tabut geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash Setāreh 47%, hkghkg 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yavash Setāreh - hkghkg 1:1

54e minuut.
Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nouira met een snelle inworp. Amini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
El-Padiari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmyniji rent richting de bal. Bushiri begaat een overtreding. Osmyniji moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Osmyniji kan niet meer verder spelen. Bushiri met een sublieme pass. Baraheri komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Amini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nefci rent richting de bal. Nefci met een sublieme pass. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Ala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ala niet meer kan verder spelen. Atamari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash Setāreh 32%, hkghkg 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yavash Setāreh - hkghkg 1:1