Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ka3ra Etranger
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Nafarzani rent richting de bal. Nafarzani geeft de bal voor. Daar is Bani-Sadr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bin-Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin-Amin draait met de bal, schiet en ... Dieli bokst de bal weg.

23e minuut.
Haliwa rent richting de bal. Dhabihiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dhabihiyan passt de bal in één keer door. Dastghayb rent richting de bal. Dastghayb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ka3ra - Etranger 0:1

27e minuut.
Fekhma probeert naar een medespeler te passen. Khomeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomeini met een sublieme pass. Dastghayb rent richting de bal. Dastghayb haalt uit met een fantastische trap. Simidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Julousuni geeft een lange en hoge pass. Shariat kopt de bal weg. Daar is Zahedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Shariat met een sublieme pass. Bin-Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Juma begaat een overtreding. Juma krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dhabihiyan onderschept slim de pass. Dhabihiyan passt de bal in één keer door. Dastghayb is nu in balbezit. Dastghayb schiet op doel. Simidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ka3ra - Etranger 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ka3ra 54%, Etranger 46%.
ka3ra - Etranger 0:2

55e minuut.
Nassiri rent richting de bal. Fekhma verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhma passt de bal in één keer door. Dulabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulabi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Haliwa rent richting de bal. Dhabihiyan onderschept slim de pass. Haliwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haliwa krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Nassiri onderschept slim de pass. Juma probeert naar een medespeler te passen. Bani-Sadr is nu in balbezit. Bani-Sadr draait met de bal, schiet en ... Dieli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ka3ra - Etranger 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ka3ra 59%, Etranger 41%.
ka3ra - Etranger 1:2