Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghamgin Moohām ka3ra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Eudeline met een sublieme pass. Klungelig pakt Mualimi de bal. Hanzali rent richting de bal. Mualimi onderschept slim de pass. Mualimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Moohām - ka3ra 1:0

38e minuut.
Titsi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boudaoud met een snelle inworp. Bani-Sadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bin-Amin rent richting de bal. Bin-Amin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghamgin Moohām - ka3ra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Moohām 53%, ka3ra 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghamgin Moohām - ka3ra 1:1

55e minuut.
Salim Mustafa speelt de bal door. Haliwa kopt de bal weg. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin schiet op doel. Afnan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ebtehaj met een snelle inworp. Diali heeft problemen om de bal te vangen. Dulabi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diali roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Diali kan niet meer verder spelen. Aby-Hana komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Shariat geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Salim Mustafa trapt de bal weg. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Moohām 49%, ka3ra 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghamgin Moohām - ka3ra 1:1