Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tārik Parvāneh Yavash Setāreh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Marzaoubi speelt de bal door. Nefci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teymourtash. Teymourtash krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Teymourtash de bal. El-Padiari rent richting de bal. Teymourtash verovert de bal door een tackle van achteren. Boussaid is nu in balbezit. Boussaid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Riafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet passt de bal met de wreef. Keren is nu in balbezit. Keren haalt uit met een fantastische trap. Riafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Parvāneh - Yavash Setāreh 1:0

19e minuut.
Yaldai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaldai begaat een overtreding. Tabet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tabet kan niet meer verder spelen. Tabut komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Teymourtash met een sublieme pass. Tabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabut met een sublieme pass. Nefci is nu in balbezit. Nefci schiet op doel. Vahdat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tārik Parvāneh - Yavash Setāreh 1:1

31e minuut.
Rouzijak passt de bal met de wreef. Marzaoubi rent richting de bal. Teymourtash bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marzaoubi neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Jalili bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Parvāneh - Yavash Setāreh 1:2

43e minuut.
Tuama geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marzaoubi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nefci rent richting de bal. Nefci geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Parvāneh 58%, Yavash Setāreh 42%.
Tārik Parvāneh - Yavash Setāreh 1:2

57e minuut.
Boughamni geeft een lange en hoge pass. Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rouzijak krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Tuama rent richting de bal. Marzaoubi begaat een overtreding. Tuama raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuama met een snel genomen vrije trap. Keren is nu in balbezit. Keren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ismail geeft een lange en hoge pass. Yaldai rent richting de bal. Yaldai passt de bal met de wreef. Boussaid is nu in balbezit. Boussaid schiet op doel. Riafa bokst de bal weg.

87e minuut.
Osmyniji bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmyniji geeft een lange en hoge pass. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak onderschept slim de pass. Rouzijak draait met de bal, schiet en ... Vahdat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Parvāneh - Yavash Setāreh 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Parvāneh 43%, Yavash Setāreh 57%.
Tārik Parvāneh - Yavash Setāreh 1:3