Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool 2011 Etranger
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Abdelmajid kopt de bal weg. Zahedi geeft de bal voor. Klungelig pakt Benabderrazik de bal. Dastghayb verovert de bal door een tackle van achteren. Dastghayb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Talebi geeft de bal voor. Muhammadi kopt de bal weg. Zahedi probeert naar een medespeler te passen. Tazariani is nu in balbezit. Tazariani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fekhma rent richting de bal. Fekhma met een sublieme pass. Madari probeert naar een medespeler te passen. Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastghayb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool 2011 - Etranger 0:1

44e minuut.
Zahedi geeft een hoge lob. Tazariani is nu in balbezit. Hadden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadden krijgt een gele kaart. Tazariani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zahedi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Machardiegui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dastghayb rent richting de bal. Dastghayb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool 2011 - Etranger 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool 2011 55%, Etranger 45%.
liverpool 2011 - Etranger 0:2

53e minuut.
Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid passt de bal met de wreef. Norouzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Norouzi schiet op doel. Dieli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool 2011 - Etranger 1:2

59e minuut.
Inworp. Khomeini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhabihiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhabihiyan passt de bal zonder na te denken. Fekhma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ishraqi kopt de bal weg. Obeid is nu in balbezit. Fekhma begaat een overtreding. Fekhma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool 2011 47%, Etranger 53%.
liverpool 2011 - Etranger 1:2