Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ka3ra Yavash Setāreh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Tabet speelt de bal door. Inworp. Nassiri met een snelle inworp. Bani-Sadr rent richting de bal. Bani-Sadr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Haliwa heeft problemen om de bal te vangen. Nefci rent richting de bal. Rouzijak rent richting de bal. Nefci rent richting de bal. Nefci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ka3ra - Yavash Setāreh 0:1

25e minuut.
Nefci is nu in balbezit. Haliwa onderschept slim de pass. Nefci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nefci moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nefci schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Bani-Sadr rent richting de bal. Tabet onderschept slim de pass. Tabet probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ka3ra - Yavash Setāreh 0:2

31e minuut.
Marzaoubi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ka3ra 53%, Yavash Setāreh 47%.
ka3ra - Yavash Setāreh 0:2

53e minuut.
Nassiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassiri geeft de bal voor. Bin-Amin rent richting de bal. Bin-Amin draait met de bal, schiet en ... Riafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ka3ra - Yavash Setāreh 1:2

54e minuut.
Boudaoud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trabelsi komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Osmyniji verovert de bal door een tackle van achteren. Osmyniji geeft een lange en hoge pass. Rouzijak kopt de bal weg. Klungelig pakt Amini de bal. Amini draait met de bal, schiet en ... Simidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

59e minuut.
Shariat geeft een hoge lob. El-Padiari probeert de bal aan de voet te houden. Boughamni rent richting de bal. Bin-Amin onderschept slim de pass. Bin-Amin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ka3ra - Yavash Setāreh 2:2

74e minuut.
Shariat controleert de bal met de borst. El-Padiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Shariat met een sublieme pass. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Amini geeft een lange en hoge pass. Daar is Hanzali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Hanzali probeert de bal aan de voet te houden. Simidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ka3ra 47%, Yavash Setāreh 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ka3ra - Yavash Setāreh 2:2