Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Etranger hkghkg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Mossadegh rent richting de bal. Mossadegh geeft een lange en hoge pass. Daar is Fekhma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechergui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Dastghayb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estilidaei komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Mumtaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahedi verovert de bal door een tackle van achteren. Dhabihiyan speelt de bal door. Daar is Estilidaei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estilidaei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mumtaz passt de bal zonder na te denken. Fekhma is nu in balbezit. Boughanmi begaat een overtreding. Boughanmi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
El-Jurowani verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi speelt de bal door. Mechergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechergui draait met de bal, schiet en ... Dieli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Fekhma is nu in balbezit. El-Jurowani onderschept slim de pass. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Juma de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Madari bereikt de bal nog maar net als eerste. Madari geeft een lange en hoge pass. Nefteziri kan de bal niet met de borst controleren. Estilidaei rent richting de bal. Estilidaei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Fahmi geeft de bal voor. Inworp. Khomeini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhabihiyan rent richting de bal. Dhabihiyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etranger 42%, hkghkg 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Etranger - hkghkg 0:0

56e minuut.
Dhabihiyan is nu in balbezit. Estilidaei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhabihiyan rent richting de bal. Dhabihiyan draait met de bal, schiet en ... Ala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Etranger - hkghkg 1:0

58e minuut.
Abdelfattah passt de bal zonder na te denken. Madari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah begaat een overtreding. Madari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
El-Jurowani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etranger 40%, hkghkg 60%.
Etranger - hkghkg 1:0