Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stadion Toxicity H.M.S Awesome
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kian is nu in balbezit. Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Gek probeert naar een medespeler te passen. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Toxicity - H.M.S Awesome 0:1

12e minuut.
Teoh is nu in balbezit. Kian rent richting de bal. Kian probeert naar een medespeler te passen. Khoo is nu in balbezit. Khoo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Yee met de inworp. Kian probeert naar een medespeler te passen. Yee is nu in balbezit. Yee geeft een hoge lob. Daar is Tee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yee zal de hoekschop nemen. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian draait met de bal, schiet en ... Gee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
En rent richting de bal. How tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. En is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. En zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toh heeft problemen om de bal te vangen. Koh is nu in balbezit. Toh heeft problemen om de bal te vangen. Toh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Venugopal onderschept slim de pass. Venugopal passt de bal zonder na te denken. Khoo is nu in balbezit. Khoo schiet op doel. Gee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stadion Toxicity - H.M.S Awesome 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Toxicity 48%, H.M.S Awesome 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stadion Toxicity - H.M.S Awesome 1:1

70e minuut.
Inworp. Yee met een snelle inworp. Teoh bereikt de bal nog maar net als eerste. How verovert de bal door een tackle van achteren. How geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Toxicity 51%, H.M.S Awesome 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stadion Toxicity - H.M.S Awesome 1:1