Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wan Wan United Stadion Toxicity
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Kian passt de bal in één keer door. Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoe rent richting de bal. Magesvari verovert de bal door een tackle van achteren. Magesvari geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandan verovert de bal door een tackle van achteren. Nandan speelt de bal door. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Hee trapt de bal weg van het doel. How kan de bal niet met de borst controleren. Hup rent richting de bal. Hup schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chua probeert naar een medespeler te passen. Choon rent richting de bal. Choon speelt de bal door. Hup is nu in balbezit. Hup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
How is nu in balbezit. Chua verovert de bal door een tackle van achteren. Chua speelt de bal door. Gan is nu in balbezit. Gan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup passt de bal in één keer door. Gan is nu in balbezit. Gan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wan Wan United 40%, Stadion Toxicity 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wan Wan United - Stadion Toxicity 0:0

60e minuut.
Boon onderschept slim de pass. Boon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prakash de bal. Gan is nu in balbezit. Gan haalt uit met een fantastische trap. Hee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mikuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hup is nu in balbezit. Hup schiet op doel. Hee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wan Wan United - Stadion Toxicity 1:0

75e minuut.
Daar is Jin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. How bereikt de bal nog maar net als eerste. Jin begaat een overtreding. How raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wan Wan United 34%, Stadion Toxicity 66%.
Wan Wan United - Stadion Toxicity 1:0