Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.A UNITED Arch Wellington
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Seah is nu in balbezit. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seah. Seah krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kwong is nu in balbezit. Kwong passt de bal zonder na te denken. Athi is nu in balbezit. Athi schiet op doel. Hee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A UNITED - Arch Wellington 1:0

20e minuut.
Mikuni speelt de bal door. Klungelig pakt Chan de bal. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.A UNITED - Arch Wellington 1:1

24e minuut.
Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng verovert de bal door een tackle van achteren. Teng passt de bal met de wreef. Athi is nu in balbezit. Athi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Athi passt de bal met de wreef. Siah is nu in balbezit. Bala begaat een overtreding. Bala krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Esawaran speelt de bal door. Daar is Siah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip schiet op doel. Muthusamy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A UNITED - Arch Wellington 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A UNITED 54%, Arch Wellington 46%.
S.A UNITED - Arch Wellington 1:2

60e minuut.
Klungelig pakt Chin de bal. Siah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chin. Siah wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siah kan niet meer verder spelen. Seah komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kwang is nu in balbezit. Seah verovert de bal door een tackle van achteren. Seah met een sublieme pass. Athi rent richting de bal. Athi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A UNITED 46%, Arch Wellington 54%.
S.A UNITED - Arch Wellington 1:2