Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raimon 21 Elssa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Tee met een sublieme pass. Chop rent richting de bal. Chop passt de bal met de wreef. Muthusamy is nu in balbezit. Muthusamy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chop onderschept slim de pass. Chop kan de bal niet met de borst controleren. Chop speelt de bal door. Muthusamy is nu in balbezit. Muthusamy schiet op doel. Chok bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Raimon 21 - Elssa 1:0

27e minuut.
Kumavelu met een sublieme pass. Khoo rent richting de bal. Muthusamy verovert de bal door een tackle van achteren. Muthusamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raimon 21 - Elssa 2:0

41e minuut.
Muthusamy is nu in balbezit. Chok verovert de bal door een tackle van achteren. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthusamy rent richting de bal. Muthusamy draait met de bal, schiet en ... Chok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raimon 21 47%, Elssa 53%.
Raimon 21 - Elssa 2:0

51e minuut.
Chok is nu in balbezit. Chop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chok raakt geblesseerd tijdens het duel. Nandan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. ching rent richting de bal. Kumavelu onderschept slim de pass. Kumavelu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Neo probeert de bal aan de voet te houden. Lim is nu in balbezit. Neo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neo krijgt een gele kaart. Lim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Cheong met een sublieme pass. Muthusamy is nu in balbezit. Muthusamy draait met de bal, schiet en ... Kok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raimon 21 - Elssa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raimon 21 59%, Elssa 41%.
Raimon 21 - Elssa 3:0