Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elssa Raimon 21
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Teoh trapt de bal weg van het doel. Teng kopt de bal weg. ching heeft problemen om de bal te vangen. Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tay geeft een hoge lob. Kok is nu in balbezit. Muthusamy verovert de bal door een tackle van achteren. Muthusamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nandan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandan probeert naar een medespeler te passen. ching is nu in balbezit. Kumavelu verovert de bal door een tackle van achteren. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elssa - Raimon 21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elssa 45%, Raimon 21 55%.
Elssa - Raimon 21 1:0

53e minuut.
Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Wang geeft een lange en hoge pass. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu verovert de bal door een tackle van achteren. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elssa - Raimon 21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elssa 48%, Raimon 21 52%.
Elssa - Raimon 21 2:0