Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wan Wan United Arch Wellington
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon passt de bal met de wreef. Gan heeft problemen om de bal te vangen. Hup rent richting de bal. Hup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup rent richting de bal. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wan Wan United - Arch Wellington 1:0

10e minuut.
Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon begaat een overtreding. Choon krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Chin is nu in balbezit. Chua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chua speelt de bal door. Hup is nu in balbezit. Hup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Darumami de bal. Jin rent richting de bal. Jin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Darumami rent richting de bal. Darumami passt de bal in één keer door. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip haalt uit met een fantastische trap. Samivelu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wan Wan United - Arch Wellington 1:1

22e minuut.
Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon passt de bal zonder na te denken. Hoe is nu in balbezit. Hup is nu in balbezit. Hup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wan Wan United - Arch Wellington 2:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Choon de bal onder controle te krijgen. Choon passt de bal zonder na te denken. Hup probeert naar een medespeler te passen. Gan is nu in balbezit. Gan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup rent richting de bal. Hup draait met de bal, schiet en ... Gan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wan Wan United 51%, Arch Wellington 49%.
Wan Wan United - Arch Wellington 2:1

50e minuut.
Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup passt de bal in één keer door. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan onderschept slim de pass. Gan schiet op doel. Hee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gan is nu in balbezit. Gan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wan Wan United - Arch Wellington 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wan Wan United 47%, Arch Wellington 53%.
Wan Wan United - Arch Wellington 3:1