Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.A UNITED Stadion Toxicity
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ong passt de bal met de wreef. Nandan is nu in balbezit. Athi verovert de bal door een tackle van achteren. Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venugopal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ... Siah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ong met de inworp. Siah heeft problemen om de bal te vangen. How tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. How krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Seah kopt de bal weg. Klungelig pakt Athi de bal. Athi speelt de bal door. Kwong rent richting de bal. Kwong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A UNITED 55%, Stadion Toxicity 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.A UNITED - Stadion Toxicity 0:0

50e minuut.
Asngari met een snelle inworp. Daar is Venugopal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venugopal met een sublieme pass. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Hee trapt de bal weg van het doel. Seah kopt de bal weg. Athi is nu in balbezit. Athi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mikuni geeft de bal voor. How kopt de bal weg. Seah is nu in balbezit. Khoo onderschept slim de pass. Khoo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Khoo kopt de bal weg. Nandan is nu in balbezit. Seah rent richting de bal. Athi rent richting de bal. Athi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tang. Yee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khoo is nu in balbezit. Khoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Athi rent richting de bal. Kwong is nu in balbezit. Kwong passt de bal in één keer door. Athi is nu in balbezit. Athi schiet op doel. Hee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A UNITED - Stadion Toxicity 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A UNITED 47%, Stadion Toxicity 53%.
S.A UNITED - Stadion Toxicity 1:0