Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raimon 21 H.M.S Awesome
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Teoh rent richting de bal. Chop onderschept slim de pass. Chop met een sublieme pass. Muthusamy rent richting de bal. Muthusamy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muthusamy met de inworp. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Muthusamy rent richting de bal. Muthusamy geeft de bal voor. Chua is nu in balbezit. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vairavan kan de bal niet met de borst controleren. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh passt de bal zonder na te denken. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gek rent richting de bal. Neo onderschept slim de pass. Neo probeert naar een medespeler te passen. Koh rent richting de bal. Koh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raimon 21 41%, H.M.S Awesome 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raimon 21 - H.M.S Awesome 0:0

79e minuut.
Tee onderschept slim de pass. Tee geeft een hoge lob. Teoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthusamy rent richting de bal. Muthusamy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Toh is nu in balbezit. Toh passt de bal zonder na te denken. Koh rent richting de bal. Koh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vairavan de bal onder controle te krijgen. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raimon 21 36%, H.M.S Awesome 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raimon 21 - H.M.S Awesome 0:0