Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H.M.S Awesome Raimon 21
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Chua passt de bal met de wreef. Muthusamy rent richting de bal. Gan begaat een overtreding. Gan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Guan heeft problemen om de bal te vangen. Cheong verovert de bal door een tackle van achteren. Muthusamy is nu in balbezit. Chop is nu in balbezit. Chop haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tee passt de bal met de wreef. Gan heeft problemen om de bal te vangen. Muthusamy is nu in balbezit. Muthusamy draait met de bal, schiet en ... Gee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
H.M.S Awesome - Raimon 21 0:1

43e minuut.
Teoh geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vairavan de bal onder controle te krijgen. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh schiet op doel. Teoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H.M.S Awesome - Raimon 21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.M.S Awesome 67%, Raimon 21 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H.M.S Awesome - Raimon 21 1:1

48e minuut.
Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo geeft een hoge lob. Teoh geeft de bal voor. Guan is nu in balbezit. Guan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek onderschept slim de pass. Klungelig pakt ching de bal. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Muthusamy is nu in balbezit. Chop rent richting de bal. Muthusamy rent richting de bal. Chop rent richting de bal. Chop haalt uit met een fantastische trap. Gee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
H.M.S Awesome - Raimon 21 1:2

63e minuut.
Guan verovert de bal door een tackle van achteren. Guan geeft de bal voor. Koh kopt de bal weg. Toh rent richting de bal. Toh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H.M.S Awesome - Raimon 21 2:2

63e minuut.
Muthusamy met een sublieme pass. Klungelig pakt Chop de bal. Koh onderschept slim de pass. Koh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Muthusamy met een snelle inworp. Chop rent richting de bal. Chop geeft een hoge lob. Tee rent richting de bal. Tee geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.M.S Awesome 44%, Raimon 21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H.M.S Awesome - Raimon 21 2:2