Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arch Wellington Viper Utd
Normal Tactiek 352att
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Soh is nu in balbezit. Soh passt de bal met de wreef. See bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon rent richting de bal. Hon schiet op doel. Hee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Yeoh is nu in balbezit. Hee probeert naar een medespeler te passen. Leong kopt de bal weg. Daar is Hon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hee trapt de bal weg. Darumami met een sublieme pass. Yip rent richting de bal. Yip schiet op doel. Gwee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arch Wellington 70%, Viper Utd 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arch Wellington - Viper Utd 0:0

46e minuut.
Muniady verovert de bal door een tackle van achteren. Kwang onderschept slim de pass. Kwang probeert naar een medespeler te passen. Mikuni rent richting de bal. Mikuni speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Muniady rent richting de bal. Chok bereikt de bal nog maar net als eerste. Chok geeft een lange en hoge pass. Muniady rent richting de bal. Muniady draait met de bal, schiet en ... Hee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arch Wellington 54%, Viper Utd 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arch Wellington - Viper Utd 0:0