Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elssa Wan Wan United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jin onderschept slim de pass. Nandan met een sublieme pass. Klungelig pakt Choon de bal. Choon geeft een hoge lob. Samivelu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Samivelu trapt de bal weg van het doel. Chua kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng. Cheng krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chua kopt de bal weg. Gan is nu in balbezit. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup schiet op doel. Kok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Choon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elssa 47%, Wan Wan United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elssa - Wan Wan United 0:0

61e minuut.
Kwang met de inworp. Choon heeft problemen om de bal te vangen. Choon passt de bal zonder na te denken. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan schiet op doel. Chok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng rent richting de bal. Hup verovert de bal door een tackle van achteren. Gan rent richting de bal. Gan haalt uit met een fantastische trap. Chok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elssa - Wan Wan United 0:1

64e minuut.
Samivelu trapt de bal weg. Teng kopt de bal weg. Daar is Hoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jin is nu in balbezit. Nandan verovert de bal door een tackle van achteren. Nandan speelt de bal door. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tan trapt de bal weg. Lim kopt de bal weg. Hoo heeft problemen om de bal te vangen. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lim speelt de bal door. Cheng rent richting de bal. Cheng probeert naar een medespeler te passen. Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu draait met de bal, schiet en ... Samivelu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chok met een sublieme pass. Lim rent richting de bal. Lim passt de bal in één keer door. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elssa 47%, Wan Wan United 53%.
Elssa - Wan Wan United 0:1