Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.A UNITED H.M.S Awesome
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Toh passt de bal met de wreef. Loh is nu in balbezit. Guan begaat een overtreding. Guan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lam is nu in balbezit. Kwong onderschept slim de pass. Kwong passt de bal zonder na te denken. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi haalt uit met een fantastische trap. Gee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Seah met een sublieme pass. Ong rent richting de bal. Ong geeft een hoge lob. Athi rent richting de bal. Athi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.A UNITED - H.M.S Awesome 1:0

29e minuut.
Gek rent richting de bal. Gek met een sublieme pass. Koh rent richting de bal. Koh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mupa de bal onder controle te krijgen. Muthusamy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A UNITED 36%, H.M.S Awesome 64%.
S.A UNITED - H.M.S Awesome 1:0

46e minuut.
Toh rent richting de bal. Kwong rent richting de bal. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwong rent richting de bal. Kwong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Guan is nu in balbezit. Guan passt de bal met de wreef. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh is nu in balbezit. Toh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Teoh geeft een hoge lob. Koh is nu in balbezit. Teng met een sublieme pass. Toh rent richting de bal. Toh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Toh onderschept slim de pass. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh onderschept slim de pass. Toh draait met de bal, schiet en ... Muthusamy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.A UNITED - H.M.S Awesome 1:1

74e minuut.
Ong passt de bal met de wreef. Athi is nu in balbezit. Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi is nu in balbezit. Athi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A UNITED 63%, H.M.S Awesome 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.A UNITED - H.M.S Awesome 1:1