Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raimon 21 Stadion Toxicity
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
ching trapt de bal weg van het doel. Kian kan de bal niet met de borst controleren. Muthusamy probeert naar een medespeler te passen. Chop rent richting de bal. Chop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raimon 21 - Stadion Toxicity 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Khoo de bal. Chua rent richting de bal. Chua geeft een hoge lob. Chop is nu in balbezit. Muthusamy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cheong kopt de bal weg. Chop is nu in balbezit. Muthusamy is nu in balbezit. Muthusamy draait met de bal, schiet en ... Prakash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kian rent richting de bal. Inworp. Kian met een snelle inworp. Yee probeert de bal met de borst te controleren. Yee geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cheong met een sublieme pass. Chop rent richting de bal. Chop probeert naar een medespeler te passen. Muthusamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthusamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nandan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tee met de inworp. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raimon 21 39%, Stadion Toxicity 61%.
Raimon 21 - Stadion Toxicity 1:0

51e minuut.
Anan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anan geeft een lange en hoge pass. Tee probeert naar een medespeler te passen. Muthusamy is nu in balbezit. Muthusamy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
How bereikt de bal nog maar net als eerste. How speelt de bal door. Vairavan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khoo onderschept slim de pass. Khoo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Tee geeft een hoge lob. Hee speelt de bal door. Anan kopt de bal weg. Chop rent richting de bal. Chop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raimon 21 - Stadion Toxicity 2:0

85e minuut.
Chop onderschept slim de pass. Mikuni geeft een lange en hoge pass. Venugopal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chua is nu in balbezit. Chua geeft een lange en hoge pass. Hee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raimon 21 38%, Stadion Toxicity 62%.
Raimon 21 - Stadion Toxicity 2:0