Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raimon 21 Viper Utd
Normal Tactiek 352att
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Tee met een sublieme pass. Klungelig pakt Muthusamy de bal. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop onderschept slim de pass. Chop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raimon 21 - Viper Utd 1:0

22e minuut.
Chop is nu in balbezit. Chop schiet op doel. Wee probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tee zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Dewani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chua rent richting de bal. Chua passt de bal zonder na te denken. Muthusamy rent richting de bal. Muthusamy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dewani probeert de bal met de borst te controleren. Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheong speelt de bal door. Klungelig pakt Muthusamy de bal. Muthusamy geeft de bal voor. Gwee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Cheong rent richting de bal. Dewani onderschept slim de pass. Chop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chop krijgt een gele kaart. Dewani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dewani kan niet meer verder spelen. Mahameru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raimon 21 46%, Viper Utd 54%.
Raimon 21 - Viper Utd 1:0

81e minuut.
Mahameru bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady is nu in balbezit. Mahameru is nu in balbezit. Mahameru haalt uit met een fantastische trap. Teoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raimon 21 - Viper Utd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raimon 21 51%, Viper Utd 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raimon 21 - Viper Utd 1:1