Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H.M.S Awesome Arch Wellington
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.3
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Guan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwang verovert de bal door een tackle van achteren. Kwang passt de bal zonder na te denken. Darumami is nu in balbezit. Darumami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert En de bal onder controle te krijgen. Bala rent richting de bal. Bala probeert naar een medespeler te passen. Darumami is nu in balbezit. Darumami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lam probeert naar een medespeler te passen. Toh rent richting de bal. Koh is nu in balbezit. Toh rent richting de bal. Toh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.M.S Awesome 53%, Arch Wellington 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H.M.S Awesome - Arch Wellington 0:0

50e minuut.
Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teoh verovert de bal door een tackle van achteren. Toh is nu in balbezit. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chin passt de bal in één keer door. Esawaran is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lam. Lam krijgt een gele kaart. Esawaran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chin is nu in balbezit. Chin passt de bal met de wreef. Gek speelt de bal door. Darumami bereikt de bal nog maar net als eerste. Darumami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gan probeert naar een medespeler te passen. Kwang rent richting de bal. Toh begaat een overtreding. Toh krijgt een gele kaart. Kwang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Gek geeft de bal voor. Guan kopt de bal weg. Daar is Chok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koh is nu in balbezit. Koh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gan met een sublieme pass. Guan is nu in balbezit. Guan probeert naar een medespeler te passen. Darumami is nu in balbezit. Darumami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.M.S Awesome 50%, Arch Wellington 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H.M.S Awesome - Arch Wellington 0:0