Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stadion Toxicity Elssa
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
How onderschept slim de pass. Teng verovert de bal door een tackle van achteren. Teng probeert naar een medespeler te passen. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Toxicity - Elssa 0:1

7e minuut.
Khoo rent richting de bal. Khoo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Asngari de bal. Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Daar is Nandan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khoo onderschept slim de pass. Khoo met een sublieme pass. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Asngari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lim met een snelle inworp. Khoo is nu in balbezit. Khoo schiet op doel. Hee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Kumavelu de bal. Prakash is nu in balbezit. Kumavelu verovert de bal door een tackle van achteren. Kumavelu draait met de bal, schiet en ... Hee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Toxicity - Elssa 0:2

35e minuut.
Yee passt de bal zonder na te denken. How rent richting de bal. Teng begaat een overtreding. Teng krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Asngari is nu in balbezit. Khoo rent richting de bal. Khoo probeert naar een medespeler te passen. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Nandan verovert de bal door een tackle van achteren. Nandan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khoo de bal. Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Toxicity - Elssa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Toxicity 76%, Elssa 24%.
Stadion Toxicity - Elssa 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Khoo de bal. Kian geeft een hoge lob. Venugopal rent richting de bal. Khoo rent richting de bal. Khoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wang met de inworp. Teng heeft problemen om de bal te vangen. Teng speelt de bal door. Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kian rent richting de bal. Nandan onderschept slim de pass. Nandan speelt de bal door. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Toxicity - Elssa 0:4

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang met een sublieme pass. Choon rent richting de bal. Choon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kian geeft een hoge lob. Mupa kopt de bal weg. How heeft problemen om de bal te vangen. How schiet op doel. Chok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Toxicity - Elssa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Toxicity 67%, Elssa 33%.
Stadion Toxicity - Elssa 1:4