Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.A UNITED Viper Utd
Normal Tactiek 352att
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Athi onderschept slim de pass. Athi geeft een hoge lob. Ong probeert naar een medespeler te passen. Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sim geeft de bal voor. Tang kopt de bal weg. Leong probeert naar een medespeler te passen. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon schiet op doel. Muthusamy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
See rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seah. See raakt geblesseerd tijdens het duel. Sim met een snel genomen vrije trap. Wang krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeoh met de inworp. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady schiet op doel. Hon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A UNITED - Viper Utd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A UNITED 46%, Viper Utd 54%.
S.A UNITED - Viper Utd 0:1

68e minuut.
Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon passt de bal met de wreef. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady haalt uit met een fantastische trap. Muthusamy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

71e minuut.
Daar is Siah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See probeert naar een medespeler te passen. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sim is nu in balbezit. Sim geeft een hoge lob. Chen met een sublieme pass. Hon rent richting de bal. Hon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muthusamy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Muniady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A UNITED - Viper Utd 0:2

87e minuut.
Chen controleert de bal met de borst. Ong rent richting de bal. Ong passt de bal zonder na te denken. Kwong rent richting de bal. Kwong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A UNITED 66%, Viper Utd 34%.
S.A UNITED - Viper Utd 0:2