Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Persepolis Babilon bochta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Fuhrabi geeft een lange en hoge pass. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaiez maakt een afschuwelijke overtreding. Azaiez krijgt een gele kaart. Eudeline raakt geblesseerd tijdens het duel. Burujirdi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaqtin met de inworp. Burujirdi rent richting de bal. M`Hadhebi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Hadhebi geeft een hoge lob. Dieli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Al Nasshar probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepolis Babilon - bochta 0:1

22e minuut.
Eftekhari met een sublieme pass. Frabianeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frabianeri passt de bal in één keer door. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline draait met de bal, schiet en ... Paal! Azaiez met een sublieme pass. Daar is Yaqtin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuhrabi verovert de bal door een tackle van achteren. Fuhrabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Amouzegar rent richting de bal. Shahriar rent richting de bal. Shahriar speelt de bal door. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Persepolis Babilon - bochta 0:2

30e minuut.
Burujirdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burujirdi probeert naar een medespeler te passen. Frabianeri rent richting de bal. Daar is Frabianeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frabianeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepolis Babilon - bochta 1:2

33e minuut.
Eudeline probeert de bal met de borst te controleren. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eudeline krijgt een gele kaart. Shahriar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jalmasani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahmudi heeft problemen om de bal te vangen. Dieli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepolis Babilon 60%, bochta 40%.
Persepolis Babilon - bochta 1:2

50e minuut.
M`Hadhebi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Hadhebi passt de bal zonder na te denken. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar schiet op doel. Dieli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepolis Babilon - bochta 1:3

58e minuut.
Burujirdi probeert naar een medespeler te passen. Frabianeri speelt de bal door. Eudeline rent richting de bal. Eudeline draait met de bal, schiet en ... Vahdat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepolis Babilon - bochta 2:3

61e minuut.
Burujirdi speelt de bal door. Fuhrabi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahriar. Shahriar krijgt een gele kaart. Fuhrabi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fuhrabi kan niet meer verder spelen. Mhedhki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
M`Hadhebi passt de bal met de wreef. Yaqtin is nu in balbezit. Yaqtin geeft de bal voor. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Nemazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mhedhki verovert de bal door een tackle van achteren. Mhedhki speelt de bal door. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepolis Babilon 44%, bochta 56%.
Persepolis Babilon - bochta 2:3