Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ābi Daryā ضضض
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Allagui kopt de bal weg. Daar is Hunyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunyadi passt de bal met de wreef. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Malle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leloup komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Yassen trapt de bal weg. Majidi kopt de bal weg. Ammini heeft problemen om de bal te vangen. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dastghayb speelt de bal door. Ammini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammini passt de bal met de wreef. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Leloup met een sublieme pass. Obeid is nu in balbezit. Obeid passt de bal met de wreef. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Obeid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akram komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ābi Daryā 50%, ضضض 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ābi Daryā - ضضض 0:0

63e minuut.
Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak passt de bal in één keer door. Daar is Akram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Rouzijak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup passt de bal met de wreef. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Allagui onderschept slim de pass. Allagui met een sublieme pass. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek geeft een hoge lob. Rouzijak kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghurani is nu in balbezit. Ghurani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ābi Daryā 40%, ضضض 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ābi Daryā - ضضض 0:0