Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarwar Kurdistan C.F.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Abu-Yassen rent richting de bal. Zafajar onderschept slim de pass. Davisadr rent richting de bal. Jaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Simidi onderschept slim de pass. Davisadr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Davisadr naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Simidi raakt geblesseerd tijdens het duel. Boughanmi met een snel genomen vrije trap. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi geeft een hoge lob. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji schiet op doel. Abdelmijad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ibn-Seif passt de bal met de wreef. Dastghayb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talaqani. Talaqani krijgt een gele kaart. Dastghayb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elabasaniri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Al-Dosary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji schiet op doel. Abdelmijad bokst de bal weg.

24e minuut.
Dastghayb geeft een hoge lob. Abu-Yassen is nu in balbezit. Abu-Yassen geeft de bal voor. Talaqani is nu in balbezit. Talaqani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi onderschept slim de pass. Jaidi probeert naar een medespeler te passen. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sarwar - Kurdistan C.F. 0:1

39e minuut.
Inworp. Hammoudi met een snelle inworp. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary draait met de bal, schiet en ... Kaleel Hajjaji springt en kopt de bal. Abdelmijad bokst de bal weg. Yaldai heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dobieri is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel Hajjaji haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sarwar - Kurdistan C.F. 0:2

40e minuut.
Denden passt de bal met de wreef. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yaldai met een harde bal richting middenveld. Denden is nu in balbezit. Simidi begaat een overtreding. Simidi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarwar 64%, Kurdistan C.F. 36%.
sarwar - Kurdistan C.F. 0:2

59e minuut.
Hurajah geeft de bal voor. Inworp. Jaidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Limbuwala verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosary onderschept slim de pass. Al-Dosary passt de bal zonder na te denken. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Yaldai geeft een lange en hoge pass. Zafajar kopt de bal weg. Hurajah heeft problemen om de bal te vangen. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarwar 65%, Kurdistan C.F. 35%.
sarwar - Kurdistan C.F. 0:2