Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pakistan Sharman Spor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bakhtavar probeert naar een medespeler te passen. Er-Rai probeert de bal met de borst te controleren. Er-Rai passt de bal met de wreef. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani haalt uit met een fantastische trap. AL-Sherki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Horta probeert naar een medespeler te passen. Belbajid is nu in balbezit. Tibi rent richting de bal. Belbajid verovert de bal door een tackle van achteren. Belbajid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Avarigan rent richting de bal. Keshuapad bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarigan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keshuapad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bakhtavar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtazi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mumtazi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Salkin rent richting de bal. Dihmubidi verovert de bal door een tackle van achteren. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid schiet op doel. Ameri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pakistan - Sharman Spor 0:1

44e minuut.
Er-Rai probeert naar een medespeler te passen. Keshuapad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dihmubidi. Dihmubidi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pakistan 49%, Sharman Spor 51%.
Pakistan - Sharman Spor 0:1

54e minuut.
Machardiegui geeft een lange en hoge pass. Horta kopt de bal weg. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai schiet op doel. Dihmubidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mumtazi is nu in balbezit. Mumtazi probeert naar een medespeler te passen. Belbajid is nu in balbezit. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pakistan - Sharman Spor 0:2

75e minuut.
Dihmubidi kopt de bal weg. Salkin met een sublieme pass. Jalmadani is nu in balbezit. Keshuapad onderschept slim de pass. Keshuapad geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pakistan 52%, Sharman Spor 48%.
Pakistan - Sharman Spor 0:2