Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurdistan C.F. Pakistan
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Machardiegui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zafajar. Machardiegui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tibi met een snel genomen vrije trap. Elabasaniri kopt de bal weg. Klungelig pakt Simidi de bal. Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tibi is nu in balbezit. Zafajar verovert de bal door een tackle van achteren. Zafajar probeert naar een medespeler te passen. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Salkin onderschept slim de pass. Salkin passt de bal met de wreef. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurdistan C.F. - Pakistan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurdistan C.F. 48%, Pakistan 52%.
Kurdistan C.F. - Pakistan 0:1

47e minuut.
Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary probeert naar een medespeler te passen. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi geeft de bal voor. Vafa`i kopt de bal weg. Ameri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Keshuapad geeft een lange en hoge pass. Tibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi met een sublieme pass. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri geeft een hoge lob. Salkin is nu in balbezit. Al-Dosary onderschept slim de pass. Al-Dosary haalt uit met een fantastische trap. Ameri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vafa`i speelt de bal door. Keshuapad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hammoudi. Hammoudi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tibi passt de bal zonder na te denken. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Simidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai onderschept slim de pass. Er-Rai geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurdistan C.F. - Pakistan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurdistan C.F. 39%, Pakistan 61%.
Kurdistan C.F. - Pakistan 0:2