Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ābi Daryā Pakistan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Riaki heeft problemen om de bal te vangen. Abdeli Osmani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riaki. Abdeli Osmani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Bagheri met een sublieme pass. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui passt de bal zonder na te denken. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Abdeli Osmani rent richting de bal. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Salkin de bal onder controle te krijgen. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui passt de bal met de wreef. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani schiet op doel. Ameri bokst de bal weg.

44e minuut.
Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin probeert naar een medespeler te passen. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ābi Daryā - Pakistan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ābi Daryā 59%, Pakistan 41%.
ābi Daryā - Pakistan 0:1

51e minuut.
Malle onderschept slim de pass. Malle geeft een hoge lob. Ghurani rent richting de bal. Ghurani draait met de bal, schiet en ... Ameri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Malle probeert naar een medespeler te passen. Iravan met een sublieme pass. Tibi speelt de bal door. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Nafarzani trapt de bal weg. Tibi kopt de bal weg. Ammini bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai onderschept slim de pass. Er-Rai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Salkin geeft een hoge lob. Tibi rent richting de bal. Malle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ābi Daryā 60%, Pakistan 40%.
ābi Daryā - Pakistan 0:1