Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarwar ābi Daryā
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Hunyadi met een snelle inworp. Allagui rent richting de bal. Allagui geeft de bal voor. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sarwar - ābi Daryā 0:1

17e minuut.
Ghurani probeert naar een medespeler te passen. Limbuwala is nu in balbezit. Limbuwala probeert naar een medespeler te passen. Allagui heeft problemen om de bal te vangen. Allagui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Limbuwala is nu in balbezit. Allagui verovert de bal door een tackle van achteren. Allagui passt de bal met de wreef. Ghurani rent richting de bal. Ghurani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarwar - ābi Daryā 0:2

33e minuut.
Daar is Hejazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejazi probeert naar een medespeler te passen. Talaqani rent richting de bal. Talaqani draait met de bal, schiet en ... Nafarzani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bagheri onderschept slim de pass. Bagheri geeft een hoge lob. Davisadr rent richting de bal. Allagui onderschept slim de pass. Allagui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarwar - ābi Daryā 0:3

45e minuut.
Al-Dobieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunyadi met een snelle inworp. Daar is Allagui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allagui geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarwar 55%, ābi Daryā 45%.
sarwar - ābi Daryā 0:3

52e minuut.
Al-Dobieri geeft de bal voor. Inworp. Hunyadi met een snelle inworp. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Davisadr is nu in balbezit. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui probeert naar een medespeler te passen. Ghurani rent richting de bal. Ghurani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Davisadr kopt de bal weg. Riaki heeft problemen om de bal te vangen. Riaki probeert naar een medespeler te passen. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani schiet op doel. Abdelmijad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarwar 73%, ābi Daryā 27%.
sarwar - ābi Daryā 0:3