Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Persepolis Babilon Pakistan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Machardiegui kopt de bal weg. Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai met een sublieme pass. Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdeli Osmani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Er-Rai draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Salkin de bal. Frabianeri probeert naar een medespeler te passen. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepolis Babilon - Pakistan 1:0

28e minuut.
Keshuapad passt de bal met de wreef. Fahmi is nu in balbezit. Vafa`i tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fahmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fahmi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tibi probeert naar een medespeler te passen. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Maliba rent richting de bal. Abdeli Osmani verovert de bal door een tackle van achteren. Abdeli Osmani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Persepolis Babilon - Pakistan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepolis Babilon 41%, Pakistan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Persepolis Babilon - Pakistan 1:1

53e minuut.
Tibi kopt de bal weg. Maliba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eudeline de bal. Frabianeri is nu in balbezit. Frabianeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepolis Babilon - Pakistan 2:1

56e minuut.
Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Burujirdi is nu in balbezit. Abdeli Osmani verovert de bal door een tackle van achteren. Abdeli Osmani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Persepolis Babilon - Pakistan 2:2

74e minuut.
Vafa`i bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafa`i speelt de bal door. Eudeline heeft problemen om de bal te vangen. Eudeline schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi geeft de bal voor. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai verovert de bal door een tackle van achteren. Er-Rai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tibi speelt de bal door. Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui passt de bal in één keer door. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepolis Babilon 50%, Pakistan 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Persepolis Babilon - Pakistan 2:2